Oplaadmomenten, we hebben ze nodig in ons leven. Gebruik jij ze ook voor jezelf om te ontspannen en op te laden? Voor mij zijn mijn oplaadmomenten sinds een paar jaar echt heilig.

Stress, geen energie en uit balans

⁠Ik ben mezelf een paar flink tegengekomen om ze niet in te zetten en altijd maar door te gaan. Er was veel stress in mijn lijf en wilde altijd presteren dat alles wat ik leverde bijna perfect was en vooral voor de ander. Dat gaat een korte tijd goed, maar hoe langer het duurde hoe meer ik mezelf in de weg zat, altijd moe was en niet meer kon genieten van wat ik allemaal deed.

Er moest iets gebeuren en heb toen een stap teruggezet en ben niet de ander, maar mezelf, op nummer 1 gaan zetten.⁠

Wat is goed voor mij? Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van? De balans kwam weer terug in mijn leven door naar mijn lichaam te luisteren. ⁠ Oplaadmomenten hebben voor mij hierin en grote rol gespeeld en zijn nog steeds heilig.

Blij, ontspannen en in balans

Vandaag ben ik de dag begonnen met een heerlijk oplaadmoment voor mezelf. In de natuur wandelen, alleen, genieten, mezelf elke keer verwonderen wat voor moois ik tegenkom, terugblikken op de week en nieuwe inzichten krijgen. ⁠

Ik word blij, ontspannen en voel me in balans door deze oplaadmomenten.

Hoe zet jij jouw oplaadmomenten in of vind je dit lastig? Ik ben benieuwd! Leuk als je dit wilt delen in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange