Gezond afvallen en meer bewegen

WNDY Happy & Healthy

Wil jij gezond afvallen en meer bewegen?

Kies wat bij jou past

Gezond afvallen, zonder jezelf jouw favoriete snacks te ontzeggen. Lekker genieten van dat stukje chocolade waar jij gek op bent. Ja, het kan echt! Het gaat allemaal om balans en keuzes maken. Net als de keuze die je hebt om dat abonnement op te zeggen van de sportschool. Je bent al zo lang lid, maar eigenlijk ga je nooit, omdat je er niet blij van wordt. Bewegen kan namelijk op meer manieren. Waar jij echt energie van krijgt en past bij jou, zal voor je werken!

Staat dit op jouw verlanglijstje?

  • Niet lijnen, maar een gezond leven met de juiste balans
  • Een nieuwe leefstijl op eet- en beweeggebied die levenslang vol te houden is
  • Geen jojo effect meer, maar een stabiel gewicht
  • Lekker bewegen, doen waar ik energie van krijg!

Tijd voor gezond afvallen en meer bewegen

Boek WNDY Happy & Healthy om aan de slag te gaan met jouw eet- en beweegpatroon. Op een gezonde en bewuste manier afvallen of aankomen én een stappenplan om jou te helpen om (meer) te bewegen.

Gedurende het traject begeleid ik jou stap voor stap om jouw doelen te behalen en sturen we bij waar dit nodig is. 

Je ontvangt gedurende het traject tips over gezond eten, keuzes die je hierin kunt maken, hoe je etiketten kunt lezen, beweegtips en oefeningen die je thuis kunt doen. Uiteraard allemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Aan het eind van het traject ontvang je een samenvatting van de resultaten van het traject inclusief een persoonlijk advies hoe je na het traject het het eet- en beweegpatroon kunt blijven toepassen in jouw leven.

Aan de slag voor blijvend resultaat!

WNDY Happy & Healthy kan zowel online als op locatie bij WNDY Health plaatsvinden.

WNDY Happy & Healthy

€449

Intake - 60 tot 90 minuten

Adviesgesprek incl. begeleidingsplan - 60 min.

6 vervolgconsulten inclusief weegmoment - 45 min.

Duur 3-4 maanden

BGN-Gewichtsconsulent

WNDY Health is aangesloten bij (en daarmee erkend door) de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Als BGN-gewichtsconsulente begeleid ik cliënten met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken volgens de Richtlijnen Goede Voeding (de ‘schijf van vijf’) van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Als BGN-gewichtsconsulente begeleid ik geen cliënten die vanwege medische achterliggende redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moet voldoen.

Vergoeding via je zorgverzekering

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte) van de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Hier kun je zien welke zorgverzekeraars dat zijn. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

Je bent zelf verantwoordelijk om de betaalde factuur in te dienen bij de zorgverzekeraar om voor eventuele vergoeding in aanmerking te komen.

Happy moments van klanten

Happy & Healthy in small steps every day

gezond afvallen en meer bewegen

WNDY Happy &
Healthy

Ik wil graag
WNDY Happy &
Healthy

Secured By miniOrange